• Labara
  • Informace o zpracování osobních údajů pro zaměstnance

Informace o zpracování osobních údajů pro zaměstnance

Správce osobních údajů: LABARA s.r.o., IČ 255 55 308, se sídlem Jindřichov 20, Velká Bíteš
Kontaktní údaje správce: Soňa Bendeová, telefon: 605 739 682, email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Účel zpracování osobních údajů:

  • plnění práv a povinností zaměstnavatele
  • pořádání sportovních a společenských akcí, degustací, účast na veletrzích

Právní základ zpracování osobních údajů:

  • oprávněný zájem správce pro výše uvedený účel

Poskytování osobních údajů je

  • zákonným požadavkem pro plnění povinností zaměstnavatele dle předpisů o pracovním právu, zdravotním pojištění, sociálním zabezpečení a dle daňových předpisů
  • smluvním požadavkem pro mimopracovní aktivity (společenské akce, veletrhy)

Poskytnutí osobních údajů je

  • povinné pro poskytnutí údajů ze zákonných důvodů
  • dobrovolné pro mimopracovní aktivity (společenské akce, veletrhy)

OBECNÁ PRÁVA:

  • máte právo získat přístup ke svým osobním údajům, tedy získat potvrzení, zda Vaše osobní údaje jsou či nejsou zpracovávány; pokud ano, máte právo získat přístup k těmto údajům a dalším konkrétním informacím
  • máte právo na opravu svých zpracovávaných osobních údajů, pokud jsou nepřesné. S přihlédnutím k účelům zpracování můžete požadovat doplnění neúplných osobních údajů
  • máte právo na výmaz osobních údajů v zákonem stanovených případech
  • máte právo na omezení zpracování osobních údajů v zákonem stanovených případech
  • můžete získat své osobní údaje ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu a můžete předat své osobní údaje jinému správci
  • kdykoli můžete odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů, čímž nebude dotčena zákonnost zpracování před tímto odvoláním
  • máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, pokud se domníváte, že správce osobních údajů zpracovává Vaše osobní údaje neoprávněně či jinak porušuje Vaše práva

ZVLÁŠTNÍ PRÁVO:

  • máte právo kdykoli vznést námitku proti zpracování osobních údajů, které se Vás týkají. Po vznesení námitky nebudou již Vaše osobní údaje pro smluvní účel zpracovávány

Osobní údaje jsou zpracovávány dle zákonných požadavků po dobu 30 let od skončení pracovního poměru.

K zabezpečení osobních údajů správce přijal vhodná technická a organizační opatření a přístup k nim mají pouze pověřené osoby.
Po uplynutí doby uchování osobních údajů budou tyto údaje vymazány.

Aktuálně
11.4. 2019

Pozor!

Od 23. 4. do 7. 5. 2019 bude možný příjezd do areálu společnosti v Jindřichově pouze přes Jinošov a Pucov (ve směru z Velké Bíteše bude silnice uzavřena).
24.4. 2018

AMPER 2019

Vážení obchodní přátelé, jsme rádi, že jste si našli čas a navštívili naši expozici v rámci 27. mezinárodního veletrhu elektrotechniky, elektroniky,…
Nahoru